Årsmøte.

Vi avviklet vårt årsmøte tirsdag 24. januar, og som vanlig ble det presentert en fyldig årsberetning. Møtet ble ledet av Birger i formann Geir Arnes fravær.
Årsberetningen vitnet om stor aktivitet med visekroer, Irsk aften og diverse opptredener med gjenvisitt hos Skedsmo og ikke minst en utenlandstur da vi var på Hadeland og underholdt.
Vi har 23 aktive medlemmer som har vært med og representert viseklubben i forskjellige sammenhenger. Vi har også 113 støttemedlemmer.
Økonomien er bunnsolid med penger på bok takket være det økte aktivitetsnivået.

Årsmøte. De frammøtte studerer årsberetningen. I dan tomme stolen satt fotografen.


Framtida ser slik ut: Førstkommende fredag tar Børre ansvar for kvelden på Totenradioen, og 27 mars er det klart for konsert i kinosalen på Raufoss sammen med vårt mest prominente medlem, Ole Paus. Vi vil også komme tilbake med visekroer når Sport og Mere åpner igjen. Der er ikke noe avklart med hensyn til datoer.
Det var kun en i styret som var på valg, nemlig kasserer Birger. han tok, overraskende nok (ironi) gjenvalg og ble like overraskende gjenvalgt uten motkandidat. Styret består dermed fortsatt av Geir Arne Wollan, formann, Birger Aasland, kasserer og Tor Amundsen, sekretær/webansvarlig.

Stine og Ronny spiller inn til radioprogrammet.


Ole Ivar Vangen og Jan Erik Sandmo hjelper til med innspillinger til radioprogrammet på fredag 27. januar.

Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *