Håkon Paulsberg sang Eldar Vågan.

Viseklubben Børre, ved en av dem, hadde gleden av å være til stede da den utflyttede hunndølen Håkon Paulsberg, gjestet Kauffeldtgården på Gjøvik med et knippe Eldar Vågan-tekster. Et vågalt prosjekt i seg. Dette er tekster vi forbinder med svingende Vazelinasound, og som Paulsberg har tonet ned og framfører vart og nakent med bare gitar og sang. Og det funker.

Han gjør sangene til sine, og gjør samtidig skam på påstanden om at det er så om å gjøre å skrive sjøl. Ved å sette sitt personlige preg på sangene gir han publikum en mulighet til å oppdage tekstene på nytt. Og en ting er sikkert, Eldar Vågan er en poet av klasse.

Viggo Sandvik, som er en av Paulsbergs barndomsvenner, var oppom scena og ga utfyllende info om bakgrunnen for noen av tekstene. I det hele tatt en flott opplevelse for de mange som var møtt fram. Det var mange som hadde vøksi opp i Hunndal’n.

En kommentar til Håkon Paulsberg sang Eldar Vågan.

  1. Pingback: Uka på Twitterr 2010-02-07

Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *