CD’en er klar.

Framsida I forbindelse med 30års jubileet vårt har vi altså spilt inn CD, og nå er’n klar. Den har fått tittelen «Svartkopp», og inneholder 20 låter i mange forskjellige sjangere.Noe har vi skrevet sjøl, andre har vi fått lov til å låne.

Det har vært mange timer i studio, og spesielt en mann må nevnes i den forbindelse, Sveinung Hovensjø. Han har med sin lange og allsidige erfaring som musiker, og ikke minst sine mange besøk i studioer opp gjennom åra, vært uunværlig på denne plata. Vi takker alle Sveinung med bassen for hjelpa en gang til. Og ikke bare det, han har også mekka coveret.
Plata er til salgs, og den som vil ha ei må ut med 150 kroner, er du støttemedlem slipper du med 100.
Men, så kommer det beste. Dersom du vil ha med den forrige CD’en og, Børres Jukebåks, så får du begge for 200. Børres Jukbåks kan du høre på her på sida. Vil du bestille kan du gjøre det på eget skjema. Du finner veien dit ved å kikke på menyen øverst på sida. Der står det CD-bestilling. Der finner du også noen smakebiter.
Nå skal ikke denne skribent gi seg ut på noen anmeldelse, men jeg synes sjølsagt at den blei innmari bra.
Låtlista finner du her:
baksida

BESØK VISEKLUBBEN BØRRE PÅ MYSPACE

En kommentar til CD’en er klar.

 1. Guro Susanna 28. mai, 2009 at 10:36 pm

  Gratulerer med utgivelsen!

  Tor, du har en nydelig sangstemme!
  Selv om engelsk-uttalen ikke er helt god, er låta uten tvil den beste.
  Veldig fine låter på plata. Birger, Stine Mari, Gerd, Tone og Geir Arne: Dere skriver jaggu meg gode tekster!
  Stine Mari, du har potensiale til de grader!
  Vegar, stemmen din er rå!
  Nydelig med fiolin og cavaquinho.
  Sveinung, jeg savnet litt mer av dette fantastiske instrumentet. Trenger vel egentlig ikke si at du er et musikk-geni,for det vet vi alle, men man får ikke nok av komplimenter :)Du er en sjelden perle!
  Flotte arrangement!
  Klem fra tidligere medlem

  Svar

Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *